Confidenţialitate

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației: Am votat pentru condiții mai bune de trai în care să ne creștem copiii și să asigurăm un trai decent părinților | VIDEO

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a votat la o secție din Râșnov. Alături de el au votat și soția, dar și fiul cel mare al acestuia. 

Adrian Veștea: „Am votat pentru ca aici, în țara noastră, să avem condiții cât mai bune de trai și să avem posibilitatea să ne creștem cât mai bine copiii”

„Am votat pentru dezvoltare, am votat pentru continuitate. Am votat pentru ca proiectele mari ale Brașovului să fie implementate, în același timp am votat pentru o Românie europeană. Am votat pentru ca aici, în țara noastră, să avem condiții cât mai bune de trai și să avem posibilitatea să ne creștem cât mai bine copiii și, în același timp, să asigurăm un trai decent părinților noștri”, a declarat Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr: Important e ca românii să iasă la vot, mai ales pentru componenta de Parlament European | AUDIO