Confidenţialitate

Actori din ”Game of Thrones”, în distribuţia noului serial ”Lord of the Rings”

Amazon Studios va filma noul serial “Stăpânul Inelelor” în Noua Zeelandă, ţara în care regizorul Peter Jackson a turnat producţiile originale “Lord of the Rings” şi “Hobbit”.

”Lord of the Rings” este anunțată drept cea mai scumpă producţie de televiziune din istorie, cu un buget de peste 660 de milioane de dolari.

Mult așteptatul serial produs de Amazon îi va avea în distribuție și pe actorii britanici Robert Aramayo (Foto sus), care a interpretat o versiune din tinereţe a personajului Ned Stark, şi Joseph Mawle (foto jos), care l-a jucat pe Benjen Stark, în serialul fantasy cu accente medievale ”Game of Thrones”.

Adaptarea pentru televiziune ”Lord of the Rings” va explora noi linii narative, ce preced evenimentele relatate de J.R.R. Tolkien în ”The Fellowship of the Ring”, primul volum din celebra trilogie fantasy ”Stăpânul inelelor”, a cărei acţiune este plasată în tărâmul fictiv Pământul de Mijloc.

Amazon a trecut în urmă cu trei ani printr-un scandal de proporții. Atunci, directorul Roy Price, șeful filialei filmelor și serialelor din cadrul companiei, a fost suspendat din funcție, după ce o producătoare l-a acuzat că Roy Price i-ar fi făcut avansuri. Compania a căutat să distragă atenția de la scandal promovând intens noi producții.

Actorii confirmați până acum pentru serialul Amazon ”Lord of the Rings”

Robert Aramayo
Owain Arthur
Nazanin Boniadi
Tom Budge
Morfydd Clark
Ismael Cruz Cordova
Ema Horvath
Markella Kavenagh
Joseph Mawle
Tyroe Muhafidin
Sophia Nomvete
Megan Richards
Dylan Smith
Charlie Vickers
Maxim Baldry