Șeful filialei filmelor și serialelor din cadrul Amazon, suspendat din cauza unui scandal sexual

Noul scandal sexual peste hotare, în SUA. Vizat este acum un director al Amazon, Roy Price. Mai exact șeful filialei filmelor și serialelor din cadrul companiei a fost suspendat din funcție, după ce  o producătoare l-a acuzat că Roy Price i-ar fi făcut avansuri.

Scandalul vine la doar câteva zile după unul similar de la Hollywood, în centrul căruia se află producătorul Harvey Weinstein.

Roy Price, șeful studiourilor Amazon este acuzat de hărțuire sexuală de o producătoare a serialului „The Man in the High Castle”, difuzat pe platforma video a companiei. Într-un interviu acordat săptămânalului The Hollywood Reporter, producătoarea Isa Hackett s-a plâns că în iulie 2015, șeful filialei filmelor și serialelor din cadrul Amazon a făcut sugestii obscene la adresa ei într-un taxi cu care se deplasau la o petrecere.

El ar fi insistat apoi cu avansurile sale, chiar dacă producătoarea a spus clar nu este interesată.  Femeia spune că a discutat despre comportamentul lui Roy Price cu responsabili ai studiourilor Amazon și i s-a promis o anchetă, dar ea nu a aflat niciodată concluziile.

Acum, el a fost suspendat din funcție.  „Este în concediu cu efect imediat„, a anunțat un purtător de cuvânt al gigantului american Amazon.

Această acuzație vine în contextul în care o altă actriță, Rose McGowen, a acuzat directorul general  al Amazon, că a ignorat mesajele pe care ea i le-a trimis privind comportamentul producătorului de la Hollywood Harvey Weinstein, el însuși în centrul unui scandal sexual gigantic.  Actrița i-a cerut să înceteze colaborarea cu el, dar directorul general al Amazon nu a făcut-o.  Totuși, compania a lăsat să se înțeleagă faptul că  „își studiază în prezent opțiunile pentru proiectele în curs cu „The Weinstein Company„.

Rose McGowan este una dintre actrițele menționate într-un articol din New York Times că au încheiat un acord amiabil cu Harvey Weinstein după un incident.

„@jeffbezos, te implor să încetezi să-i finanțezi pe violatori, presupuși pedofili și hărțuitori sexuali. Ador Amazon, dar există putreziciune la Hollywood”, a mai scris ea pe rețeaua de socializare.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS