Accident mortal în Valea Jiului: o mașină a plonjat în râu de la 20 de metri

Accident mortal  la Valea de Pești. Doi bărbați de 35 și 42 de ani din Lupeni au murit duminică după-amiază, iar o femeie de 39 de ani este grav rănită, după ce mașina în care se aflau a căzut într-o râpă adâncă de aproximativ 20 de metri. Accidentul a avut loc în zona barajului de la Valea de Pești.

Potrivit primelor date,  șoferul a pierdut controlul volanului. Pompierii au reușit să o scoată la timp doar pe femeia care se afla în mașină. Ceilalți doi pasageri au fost scoși de echipajul de la descarcerare, apoi resuscitați la fața locului. Cristian Baleia, adjunct al Comandantului Detașamentului de Pompieri din Petroșani, spune că cei doi erau în stop cardiac și nu au răspuns la manevrele de resuscitare. Femeia a fost scosă prima în viață și transportată la Spitalul de Urgență din Petroșani în șoc hipotermic.
Conform polițiștilor, accidentul a avut loc pe DN 66 A la km 27 de la Câmpu lui Neag și mașina a plonjat în apa Jiului de Vest de la o înălțime de 20 de metri, din cauza vitezei excesive. Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara, spune că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS