Confidenţialitate

Accident în Times Square. Mai multe persoane sunt rănite

Pompierii ajunși la fața locului anunță că sunt cel puțin 13 răniți în urma incidentului produs joi la intersecția între 45th Street și Broadway, în Times Square, una dintre cele mai aglomerate piețe din New York. O persoană și-a pierdut viața.


FOTO: https://twitter.com/Azi

Potrivit presei locale, mai multe persoane au fost rănite în urma accidentului care a avut loc în urmă cu puțin timp în Times Square. O mașină a intrat în plin în pietonii de pe trotuar. Un martor povestește pentru CBS NEWS că șoferul părea că a intrat intenționat pe trotuar.

Potrivit postului CBS, vehiculul care a lovit pietonii era un Sedan roșu. Șoferul ar fi fost reținut imediat de polițiști. Momentul reținerii a fost filmat de cei aflați în Times Square și postat pe rețelele de socializare:

Pe Twitter mai mulți martori oculari încarcă imagini de la fața locului și vorbsc despre agitația de la această oră din zona în care s-a produs accidentul.

În lipsa unor date privind cauzele accidentului, poliția reacționează cu prudență și a blocat accesul în clădirile aflate în vecinătatea zonei unde mașina a părăsit carosabilul și a intrat pe trotuar.

FOTO: https://twitter.com/gb__