Confidenţialitate

Accident în Times Square. O mașină a intrat în plin în pietonii de pe trotuar


FOTO: https://twitter.com/Sami_ichigo

O mașină a intrat în plin în pietoni, la New York, în Times Square, joi seara. Potrivit primelor informații, șoferul a fost reținut pe loc de polițiști. Mommentul arestării sale a fost surpins de cei aflați în Times Square:

 

La ora publicării acestei știri, la fața locului sunt mobilizate forțe de ordine care cercetează modul în care s-a produs incidentul și dacă există și o amenințare de altă natură.

Potrivit presei locale, cel puțin 10 persoane primesc îngrijiri medicale în acest moment. Pe Twitter mai mulți martori oculari încarcă imagini de la fața locului și vorbesc despre agitația de la această oră din zona în care s-a produs accidentul.

În lipsa unor date privind cauzele accidentului, poliția reacționează cu prudență și a blocat accesul în clădirile aflate în vecinătatea zonei unde mașina a părăsit carosabilul și a intrat pe trotuar.


FOTO: https://twitter.com/gb__

Polițiștii au izolat locul în care s-a produs accidentul și fac verificări suplimentare și asupra mașinii, după cum relatează jurnaliștii ajunși la fața locului.