Confidenţialitate

ABBA: “Voyage” devine cel mai rapid vândut album din ultimii patru ani în Marea Britanie

Cel mai recent album al trupei ABBA,Voyage”, a doborât deja un record în Marea Britanie, devenind cel mai rapid vândut album din ultimii patru ani, la doar șase zile după lansare, scrie Daily Mail.

Celebra trupa suedeză a lansat albumul “Voyage” pe 5 noiembrie 2021, iar în câteva zile s-a vândut atât de rapid încât are șanse să ajungă pe primul loc în topul “UK Album Chart”, depășind discul “=” al lui Ed Sheeran.

Albumul “=” al lui Ed Sheeran, lansat pe 29 octombrie 2021, se află pe primul loc în topul britanic, dar este posibil să fie depășit de discul trupei ABBA pe 12 noiembrie, atunci când topul va fi actualizat.

Europa FM celebrează revenirea trupei ABBA cu un nou album, “Voyage”, printr-o serie de surpriză pentru fanii vechi și noi ai suedezilor.

Pe europafm.ro/abba fanii trupei pot să-și împărtășească piesele lor favorite lansate de ABBA în decursul timpului și astfel să câștige unul din cele 30 de albume de colecție ABBA.

Toți participanții la concursurile ABBA din Luna ABBA de la Europa FM intră automat și în tragerea la sorți pentru o experință la mult așteptatul eveniment ABBA din mai 2022, de la Londra.

Foto: Baillie Walsh / Universal Music