Participă la Dublu sau Nimic

Participă la cel mai popular concurs din Deșteptarea: Dublu sau Nimic! La semnalul dat în direct la Europa FM, ai 10 minute pentru a te înscrie la concurs trimițând un SMS la numărul 1769 (SMS cu tarif normal, valabil în rețelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange, Telekom și Digi Mobil), cu textul DUBLU, urmat de numele și orașul în care asculți Europa FM. Sunt înscriși în concurs doar participanții care au trimis SMS-uri valide, ce au fost recepționate de Europa FM, în intervalul de 10 minute de la momentul anunțării concursului.

Exemplu SMS valid: Dublu, Popescu Pop, Iași

Concursul Dublu sau Nimic începe în fiecare zi de luni cu prima întrebare valorând 100 de Euro. A doua întrebare dublează câștigul de la prima întrebare – 200 de Euro, a treia întrebare dublează câștigul de la a doua întrebare – 400 de Euro și a patra întrebare dublează câștigul de la a treia – 800 de Euro. În cazul în care într-o zi nu se câștigă, în următoarea zi de concurs, prima întrebare valorează 100 Euro + valoare primei intrebări din ziua necâștigătoare. Urmatoarele întrebări dublează suma câștigată la întrebarea anterioară.

Înscrierile sunt posibile pe toată perioada concursului și în această pagină prin completarea testului online Dublu sau Nimic. Dacă alegi să faci testul Dublu sau Nimic pe europafm.ro, poți câștiga, la final de săptămână, 100 Euro! În fiecare sâmbătă, în emisiunea O dimineață de milioane, între 8 și 11, extragem dintre participanții care au răspuns corect la cel puțin 3 din cele 5 întrebări ale testului Dublu sau Nimic online. Întrebările și ordinea răspunsurilor în cadrul testului online sunt oferite random la încărcarea acestei pagini.

Pentru înscrierea online și participarea la tragerea la sorți săptămânală pentru 100 de Euro, trebuie să răspunzi corect la cel puțin 3 din cele 5 întrebări ale testului. Testul poate fi reluat de ori câte ori dorești.

Înscrie-te online la Dublu sau Nimic

Ne pare rău

Nu te-ai calificat pentru 100 de Euro si pentru a juca Dublu sau Nimic in direct la Europa FM. Avantajul tau pe europafm.ro este ca poti sa incerci sa raspunzi la un alt set de intrebari si sa te antrenezi pentru provocarea care-ti poate aduce mii de euro la Europa FM!
Incerci inca un test?

Felicitari!

Te-ai înscris pentru a participa la Dublu sau Nimic în direct în Deșteptarea, unde ai șansa să câștigi mii pentru ce știi! Ascultă de luni până vineri, de la 7 la 10, Deșteptarea, iar dacă te sunăm în direct, fii gata să răspunzi la întrebări. Tu decizi dacă păstrezi suma acumulată sau o dublezi cu un răspuns corect. Răspunsurile corecte îți pot aduce până la 4.000 de euro la Europa FM!

Pentru că ai trecut cu bine de testul online, sâmbătă, în emisiunea O dimineață de milioane ți-ar putea suna telefonul pentru a te anunța că ai câștigat 100 Euro! Pentru a putea intra în posesia premiului, trebuie să ne răspunzi când te sunăm în direct la Europa FM, altfel vom alege un alt câștigător.

Regulamentul concursului Dublu sau Nimic