Confidenţialitate

Câștigă Bătălia Sexelor și greutatea ta se măsoară-n bere Bergenbier

Toată vara răcorim România alături de Bergenbier pe frecvențele Europa FM.

La Bătălia Sexelor, din Deșteptarea, anunțăm la începutul concursului un oraș. Dacă ești din el, te poți înscrie în următoarele 10 minute prin SMS la 1769, număr cu tarif normal valabil în rețelele Digi.Mobil, Telekom, Orange și Vodafone, trimițând  textul DEŞTEPTAREA urmat de numele tău şi oraşul din care ești.

Exemplu SMS valid: Desteptarea, Maria Marinescu, Ploiești

Toate SMS-urile trimise în intervalul de 10 minute și din orașul menționat de Vlad Petreanu și George Zafiu vor intra în tragerea la sorţi pentru selecţia asultătorilor ce vor intra în direct în emisiunea Deşteptarea. Vor fi selectaţi o femeie şi un bărbat.

Ascultătorii selectaţi vor fi sunaţi pentru a intra în direct şi a răspunde unui set de trei întrebări de cultură generală. Cel care răspunde corect la cele mai multe dintre întrebări va fi declarat câştigător.

Dacă după epuizarea celor şase întrebări scorul este de egalitate atunci se va continua cu întrebările până când unul dintre ascultători greşeste, acesta fiind declarat învins la Bătălia Sexelor din Deşteptarea.

Dacă ai câștigat Bătălia Sexelor, greutatea ta se măsoară-n bere Bergenbier! Te premiem live în orașul tău, cu ajutorul Caravanei  ”Eu sunt 12” adusă de Bergenbier și Europa FM.

Detalii suplimentare despre caravană sunt disponibile la adresa http://bergenbier.ro/racorim-romania

Regulamentul concursului