Confidenţialitate

Intră în Vacanța Părinților și câștigă un Smart TV de la LG în Deșteptarea

Începe vacanța copiilor, dar de data aceasta începe vacanța părinților care au jonglat în toată această perioada atipică între rolul de părinte și cel de profesor și educator pentru copiii lor.

LG vine în întâmpinarea acestora cu noua gamă de televizoare, cu momente speciale și premii smart la Europa FM, menite să recunoască public și să recompenseze eforturile depuse în toată această perioadă.

În Deșteptarea, Vlad, George și Luca le oferă tuturor părinților șansa de a rememora provocările și satisfacțiile obținute în perioada de izolare și le recompensează străduința celor mai isteți dintre ei cu premii de vacanță relaxantă, plină de distracție, de la LG Electronics.

Înscrie-te la concurs

Povestește-ne o amintire frumoasă și de ce nu, haioasă, din perioada de izolare, trăită alături de ai tăi și poți fi chiar tu cel “scos în față” la festivitatea de premiere de final de an, pentru a primi recunoașterea publică și premiul mult visat: un voucher în valoare de 1.000 de lei pentru a-ți achiziționa un Smart TV LG pe gustul tău, care să-ți aducă mai multă distracție într-o vacanță bine-meritată!

Ascultă, în fiecare dimineață, Deșteptarea

Ai șansa să fii sunat, în direct, de Vlad, George și Luca și să povestești experiența ta la radio. Premiul este un voucher de cumpărături la un magazin online în valoare de 1.000 de lei, cu care poți achiziționa un Smart TV pe gustul tău de la LG.

Regulamentul concursului