Confidenţialitate

Descoperă în Deșteptarea tradiția vinului de Ciumbrud – o picătură de Ardeal!

Descoperă drumul vinului nobil oferit de unul dintre cele mai apreciate și premiate soiuri de vin din România – vinul de Ciumbrud – o picătură de Ardeal!

Potrivit cronicilor, vinul de Ciumbrud a fost ”Pohta ce-am pohtit” în materie de vinuri a Domnitorului Mihai Viteazul în perioada în care acesta a fost domnitorul Țării Românești, Ardealului și Moldovei.

La semnalul dat în direct la Europa FM de Vlad Petreanu și George Zafiu, ai 10 minute pentru a trimite SMS la 1769 (număr cu tarif normal) cu textul „CRAMĂ” , numele tău și orașul din care ești, plus răspunsul la întrebarea lansată în Deșteptarea.

Poți câștiga, în fiecare zi, o excursie pentru două persoane la Domeniile Boieru, alături de echipa Deșteptarea, vineri 7 aprilie. Degustarile vinurilor de Ciumbrud, incluse! Apreciază gustul desăvârșit al vinurilor de colecție și descoperă povestea vinurilor într-o atmosferă fascinantă în crama Casa Domeniile Vinului. Fiecare picătură de vin produs de Domeniile Boieru este specială cu o personalitate aparte. Finețea vinurilor de înaltă calitate poate fi savurată dintr-o selecție valoroasă de vinuri albe și roșii.

Regulamentul concursului