Deşteptarea îţi aduce concursul DUBLU sau Nimic

Cel mai apreciat concurs radio, Dublu sau Nimic, este prezent şi în 2016 în Deşteptarea.

În fiecare dimineaţă, cultura generală se transformă în premii cash, pe loc!

Fiecare răspuns corect, în Deșteptarea, îţi poate dubla premiul, până la 4.000 de euro. Dacă ai nevoie de ajutor, poţi face schimb cu George Zafiu şi Vlad Petreanu, iar în schimbul unei părţi din premiul tău îţi pot da variante ajutătoare.

Te poţi lăsa ajutat de colegi sau prieteni pentru a răspunde în direct la Europa FM, dar dacă răspunsul tău este greşit, pierzi toţi banii acumulaţi! DUBLU sau Nimic! Dacă răspunzi corect, premiul ţi se dublează!

În momentul în care auzi semnalul de concurs, ai la dispoziţie 10 minute pentru a te înscrie, trimiţând un SMS la numărul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil doar în reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange şi Telekom), cu textul DUBLU, urmat de numele şi orasul în care asculţi Europa FM.

Sunt înscrişi în concurs doar participanţii care au trimis SMS-uri valide, ce au fost recepţionate de către Europa FM, în intervalul de 10 minute de la momentul anunţării concursului în Deşteptarea.

Gata să transformi cultura ta generală în bani? Participă la DUBLU sau Nimic!

Regulamentul concursului „DUBLU sau Nimic”

 

 • Carmen

  Buna seara,

  Ma numesc Carmen si sunt o ascultatoare ferventa a emisiunilor de dimineata, perioada in care sunt acasa, alaturi de sotul meu.
  Vin la voi cu o mare rugaminte. Luni, 18 ianuarie este ziua sotului meu,Dima Gigel si eu nu prea dispun de bani ca sa-i fac un cadou, asa cum il merita.Si el chiar merita pentru ca este un om minunat. Tot ce pot sa fac este sa apelez la ajutorul dvs. Noi ascultam ,in fiecare dimineata, emisiunea dvs. iar sotul meu este un impatimit al concursului Dublu sau nimic. Am observat ca raspunde bine, la majoritatea intrebarilor puse dar nu are noroc sa fie selectat la telefon. A incercat sa trimita mesaj de inscriere si de pe alte telefoane, crezand ca numarul lui de telefon este ghinionist, dar nici asa nu a avut sanse. Se poate,oare, sa-i fac aceasta bucurie de a fi selectat, exact de ziua lui? Ma ajutati sa-i fac acest cadou? Nr. telefon de pe care se va inscrie, este 0743156805, din Slatina, Dima Gigel. Daca sunteti draguti, si stiu ca sunteti, as dori sa-mi raspundeti cumva, daca se poate asa ceva, pe adresa mea de email: superleone_58@yahoo.com.

 • florian

  in reteaua digi pe cand?

 • Dragos Munteanu

  Cand va mai fi valabil concursul ?