Zilele Mărțișorului, la Dalles

Primăvara aduce festivalul “Zilele Mărțișorului la Dalles”, organizat în perioada 1 – 9 martie 2018, la Sala Dalles din Capitală.

Universitatea Populară “Ioan I. Dalles” și Primăria Municipiului București lansează o invitație la teatru și concerte tuturor bucureștenilor odată cu festivalul “Zilele Mărțișorului la Dalles”, între 1 și 9 martie 2018, la Sala Dalles din Capitală.

Debutul festivalului are loc pe 1 martie cu Adrian Păduraru și Dan Ardelean și a lor “Declarație de drag…”, urmând apoi un weekend în care Carmen Tănase și Gabriel Fătu aduc pe scena Dalles vineri, 2 martie, piesa de teatru de succes “Eu dau banu’, eu dau ora exactă!”, iar duminica, 4 martie, Ducu Bertzi & Friends promit o seară folk autentică într-un concert cu cele mai îndrăgite șlagăre ale artistului. Nici micii spectatori nu sunt neglijați de Mărțișor, organizatorii pregătindu-le pe 3 martie un spectacol de teatru cu păpuși, “Prâslea cel voinic și merele de aur”.

Festivalul “Zilele Mărțișorului la Dalles” continuă pe 7 martie cu un alt spectacol de teatru de succes pus în scenă de Teatrul Principal, “O noapte furtunoasă”, iar pe 9 martie bucureștenii pot simți atmosfera Micului Paris odată cu excepționalul concert al tenorului Vlad Miriță, “Iubesc femeia – Povestea bărbatului interbelic”.

Pentru Ziua Internațională a Femeii organizatorii festivalului “Zilele Mărțișorului la Dalles” au pregătit publicului un buchet de hituri marca Ștefan Bănică Jr. la concertul acustic “Te iubesc, femeie!”, în premieră la Sala Dalles.

Programul festivalului  “Zilele Mărțișorului la Dalles”, 1 – 9 martie 2018, Sala Dalles:

  • Joi, 1 martie, de la ora 19.00, spectacol de teatru “Declarație de drag…” cu Adrian Păduraru și Dan Ardelean *
  • Vineri, 2 martie, de la ora 19.00, spectacol de teatru “Eu dau banu’, eu dau ora exactă!” cu Carmen Tănase, Gabriel Fătu,  Ion Ionuț Ciocia, Victor Vurtejeanu, Răzvan Bănică *
  • Sâmbătă, 3 martie, de la ora 11.00, spectacol de teatru cu păpuși pentru copii – “Prâslea cel voinic și merele de aur”
  • Duminică, 4 martie, de la ora 19.00, concert Ducu Bertzi & Friends
  • Miercuri, 7 martie, de la 19.00, spectacol de teatru “O noapte furtunoasă”
  • Joi, 8 martie, de la ora 19.00, concert acustic Ștefan Bănică Jr. – “Te iubesc, femeie!”
  • Vineri, 9 martie, de la ora 19.00, concert Vlad Miriță – “Iubesc femeia – Povestea bărbatului interbelic”

Biletele pentru evenimentele din cadrul festivalului “Zilele Mărțișorului la Dalles” se pot procura de la Anticariatul institutiei Universitatea Populară “Ioan I. Dalles” sau de pe site-ul www.bilete.ro

*Pentru evenimentele din cadrul  festivalului cu acces gratuit pentru public în bază de invitație, locurile se pot rezerva, în limita disponibilității, în prealabil la numărul de telefon 0741233636 sau email la secretariat@updalles.ro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS