Confidenţialitate

Zi de BINE: Luca Ciubotaru, fondatorul Rădăuțiului Civic – una dintre organizațiile cele mai active în criza refugiaților | AUDIO

“La 30 de ani e cetățean de onoare al orașului în care s-a născut. A fost admis la două universități din Marea Britanie și Danemarca, dar a ales să rămână în țară. În timpul facultății conducea o asociație studențească cu peste 200 de membri. Cel mai mult îi place să conecteze oameni, resurse și idei care să schimbe comunități.

De Luca Ciubotaru poate n-ați auzit foarte des, dar de organizația pe care o conduce, sigur da – Rădăuțiul Civic. În timpul pandemiei strângeau echipamente de protecție pentru medici. Acum, în vremuri de război, Rădăuțiul Civic este una dintre organizațiile cele mai active în criza refugiaților. De la primirea lor în centre de transit până la organizarea de transporturi umanitare, voluntarii lor sunt neobosiți.

De fapt, aici greșesc – sunt obosiți, dar încă acolo, unde e nevoie de ei.

Dacă știți și voi vreo inițiativă locală despre care merită vorbit, un om fain care face lucruri care inspiră sau dacă puneți la cale vreo faptă bună, care are nevoie de susținere, scrieți-ne iute la zidebine@zidebine.ro”, a spus Melania Medeleanu la Zi de Bine.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.