Confidenţialitate

Zi de BINE: Hotelul unde angajații sunt persoane cu dizabilități, mereu plin | AUDIO

“Iată că sărbătorile vin pe repede înainte și nu pare că suntem foarte mulți care vrem să le petrecem tot acasă. Vânătoarea de bilete deja a început, ca măcar Anul Nou să ne prindă pe meleaguri mai… răsărite. Dacă participi și tu la vânătoare, am un pont pentru tine. Îl găsești în Hamburg și este un hotel mai puțin… obișnuit.

Pe holuri, la recepție, în sala de mese, vei fi întâmpinat de angajați care se asigură că totul merge bine și că toate nevoile tale sunt împlinite.

Fiecare se ocupă de lucrurile la care se descurcă cel mai bine, dar și care îi plac cel mai mult. Ce e atipic? Chiar angajații. Persoane cu dizabilități, care poate nu fac treaba la fel de repede ca o persoană tipică, dar o fac la fel de bine.

Pentru proprietar nu e esențial timpul, ci faptul că toți angajații lui sunt integrați, mulțumiți, fericiți. Unii dintre ei chiar locuiesc la hotel, care este „acasă” pentru ei.

Oaspeții… ce spun oaspeții?! Hotelul e mai mereu plin, deci e clar că ceva merge bine în acest model de business. Ai grijă să îți faci rezervarea din timp!

Dacă știți și voi vreo inițiativă locală despre care merită vorbit, un om fain care face lucruri care inspiră sau dacă puneți la cale vreo faptă bună, care are nevoie de susținere, scrieți-ne iute la zidebine@zidebine.ro”, a spus Melania Medeleanu la Zi de Bine.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.