Zi de Bine cu Melania Medeleanu, azi în Clubul de Seară – VIDEO

Întâlnire specială azi în cel mai mare club din România, Clubul de Seară, deschis pe frecvențele Europa FM de la ora 19:00.

După ce Toader Păun a anunțat că-și donează ziua de naștere pentru inițiativa din luna martie promovată de Asociația ZI de Bine, Melania Medeleanu vine să ne explice, în direct la Europa FM, cum oricine își poate transforma aniversarea în cea mai frumoasă faptă bună.

În luna martie, atenția celor care sunt uniți de Asociația ZI de Bine se concentrează asupra Casei BLONDIE.

Casa BLONDIE este un centru de recuperare a copiilor abandonați în spital, a celor care provin din familii cu probleme sociale, care au suferit intervenții chirurgicale complexe sau care au nevoie de un mediu atent controlat pentru o perioadă de timp, după externare. Casa BLONDIE e un centru de tranzit, un spațiu temporar în care acești copii se întremează, își recapată forțele înainte de a merge spre “casă”.

Pentru fiecare moment în care nimeni nu le-a fost aproape, în 14 Martie, la ora 14, să-i însoțim simbolic pe DRUMUL SPRE CASĂ! Până atunci, puteți să rezervați simbolic în schimbul unei donații unul din cele 2200 de scaune: https://zidebine.ro/martie.html

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS