De ziua lui, Toader Păun își donează ziua pentru Asociația Zi de Bine și Casa BLONDIE

Realizatorul emisiunii Clubul de Seară de la Europa FM, Toader Păun, a decis să-și dedice în acest an ziua de naștere prin intermediul platformei Galantom pentru proiectul inițiat de Asociația Zi de Bine, în beneficiul Casei Blondie din București. Deja a devenit o tradiție pentru DJ-ul Europa FM să-și folosească ziua de naștere pentru strângeri de fonduri dedicate unor cauze sociale și proiecte umanitare.

”Anul acesta, ziua de naștere o dedic unei cauze create de Asociatia ZI de BINE, de care am aflat de la Melania Medeleanu: În 30 de zile vom transforma o casă din Popești-Leordeni într-un spațiu prietenos în care copiii abandonați vor fi cel mai aproape de ACASĂ: Casa Blondie – Centru de recuperare.

Pentru această cauză, pe 14 martie, de la ora 14, voi sta în mod simbolic pe unul dintre cele 2200 de scaune goale care vor lega Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii „Marie Curie” de Centrul Blondie.

Până atunci, vă rog să transformați orice intenție ați avea pentru un cadou într-o donație pe care o puteți face simplu pe platforma Galantom.

Casa BLONDIE este un centru de recuperare a copiilor abandonați în spital, a celor care provin din familii cu probleme sociale, care au suferit intervenții chirurgicale complexe sau care au nevoie de un mediu atent controlat pentru o perioadă de timp, după externare. Casa BLONDIE e un centru de tranzit, un spațiu temporar în care acești copii se întremează, își recapată forțele înainte de a merge spre “casă”.

Pentru fiecare moment în care nimeni nu le-a fost aproape, în 14 Martie, la ora 14, să-i însoțim simbolic pe DRUMUL SPRE CASĂ! Până atunci, vă invit să rezervați simbolic în schimbul unei donații unul din cele 2200 de scaune: https://zidebine.ro/martie.html

Iar de ziua mea, pe www.galantom.ro mi-am propus să strâng cel puțin 1 leu pentru fiecare dintre aceste locuri”, a anunțat Toader Păun pe Facebook.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS