Confidenţialitate

Zi de BINE: Aproape 200 de adulți cu dizabilități intelectuale crează decorațiuni unicat de Crăciun | AUDIO

“Dacă și tu faci parte din categoria celor care așteaptă data de 1 decembrie, când devine acceptabil social să-ți decorezi casa pentru Crăciun și deja ești în căutarea unor decorațiuni mai speciale, am un super pont pentru tine.

Fețe și ștergare de masă, globuri pictate pe lemn și vaze rustice, coroane de agățat pe ușă sau deasupra unei comode, felicitări handmade, oameni de zăpadă și platouri cu lumânări și conuri de brad te așteaptă în shopul online al Fundației Pentru Voi.

Doar să ai răbdare să treci prin toate paginile cu minunății. Ai grijă să nu ratezi globul cu batoane de scorțișoară pentru o experiență de sărbătoare completă!

Toate frumusețile sunt făcute de aproape 200 de adulți cu dizabilități intelectuale din Timișoara.
Pe lângă faptul că vei avea în casă globuri altfel, handmade si unicat, ai si-o satisfactie suplimentară – banii tăi vor intra în contul Asociației și vor ajuta ca bulgărele de BINE să se rostogolească.

Zic de bine despre Fundația Pentru Voi pentru că prin astfel de activități beneficiarii se simt cu adevărat puși în valoare. Iar asta e de neprețuit și sper să le arătăm asta, cumpărând de la ei!

Dacă știți și voi vreo inițiativă locală despre care merită vorbit, un om fain care face lucruri care inspiră sau dacă puneți la cale vreo faptă bună, care are nevoie de susținere, scrieți-ne iute la zidebine@zidebine.ro”, a spus Melania Medeleanu la Zi de Bine.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: Bruno Martins/Unsplash