Confidenţialitate

WhatsApp și-a revenit după ce a avut probleme în întreaga lume. Reacția Meta, compania care deține aplicația

Aplicația de mesagerie WhatsApp nu a funcționat sau a avut dificultăți în întreaga lume. Problemele au apărut marți dimineață, iar în jurul prânzului situația a fost remediată.

Știrea inițială:

„Suntem conștienți că unele persoane întâmpină probleme în a trimite mesaje și lucrăm pentru a relua funcționarea WhatsApp pentru toată lumea cât mai repede posibil”, a declarat Joshua Breckman, purtător de cuvânt al companiei Meta, pentru site-ul The Verge.

Rețeaua WhatsApp înregistrează o serie de probleme marți dimineață. Problemele au început să apară după ora 10:00. Mesajele nu se pot transmite deocamdată în grupurile din aplicație.

Potrivit site-ului specializat downdetector.com, 87% dintre utilizatori au semnalat imposibilitatea de a trimite mesaje, iar 10% au semnalat că aplicația nu funcționează deloc.

Problema pare să afecteze funcționalitatea serviciul în mai multe țări.

Conform mesajelor transmise pe Twitter sau Facebook, rețeaua WhatsApp nu funcționează în mai multe zone din lume.

Nici mesajele audio și nici apleurile video nu funcționau la momentul transmiterii acestei știri.

Potrivit TechCrunch, și utilizatorii din Statele Unite și India se confruntă cu probleme în a folosi WhatsApp-ul. Piața din India este cea mai mare pentru WhatsApp.

Nici în Olanda și nici în Marea Britanie aplicația de mesagerie online nu funcționează, au transmis ascultătorii Europa FM.

WhatsApp este o aplicație ce permite transmiterea de mesaje scrise sau audio, a fotografiilor ori a clipurilor video, fiind posibilă totodată apelarea video a altor utilizatori.

Aplicația de mesagerie este folosită de peste două miliarde de utilizatori toată lume. Este cea mai populară aplicație de mesagerie în peste 100 de țări.

Citește și: Protecția Consumatorilor a lansat un număr de WhatsApp destinat reclamării abuzurilor la care sunt supuși clienții din România | AUDIO