Whatsapp down, în noaptea de Revelion

ACTUALIZARE 22:00: În afara unor utilizatori din București care raportează probleme în folosirea WhatsApp, aplicația a reînceput să funcționeze pentru utilizatorii de pe teritoriul României. În Europa, WhatsApp continuă să aibă probleme de funcționalitate în Moscova dar și pe teritoriul Olandei, Marii Britanii, Spaniei, Italiei și Germaniei.

Dacă încercați să trimiteți mesajele de Revelion via WhatsApp va trebui să vă orientați spre clasicul SMS sau o altă modalitate. În jurul orei 21:30, WhatsApp a devenit nefuncțional și în România,mai mulți utilizatori ai aplicației sesizând întârzieri în livrarea și primirea mesajelor.

Potrivit siteului  de monitorizare downdetector.com, cele mai mari probleme le are aplicația în Olanda, Marea Britanie, Elveția, Italia, Spania, Austria, Israel și India.

Ultima dată când WhatsApp a fost nefuncțional pentru o perioadă mai îndelungată în România a fost la începutul lunii noiembrie. Atunci funcționalitatea serviciului a fost restabilită în aproximativ o jumătate de oră.

Peste 1 miliard de oameni din mai bine de 80 de ţări folosesc aplicaţia WhatsApp cu ajutorul căreia se poate comunica gratuit folosind doar o conexiune la Internet.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS