WhatsApp down

ACTUALIZARE 11:30  Timp de aproximativ o jumătate de oră aplicația WhatsApp a avut diverse probleme și pentru utilizatorii din România. În acest moment sunt în scădere raportările privind erorile sau netransmiterea mesajelor din România via WhatsApp.

WhatsApp este nefuncțional în mai multe țări din Europa, vineri dimineața.

Până în acest moment, problemele semnificative nu au fost semnalate și în România, deși sunt utilizatori care remarcă o întârziere în trimiterea și primirea mesajelor folosind aplicația WhatsApp.

În România, mulți remarcă în acest moment că au notificări de mesaje noi în WhatsApp, însă aplicația nu mai poate încărca mesajele noi și nici nu mai poate să trimită mai departe conversațiile sau atașamentele către destinatari.

La ora 11:30, a scăzut numărul erorilor semnalate în aplicația WhatsApp iar cei care au semnalat inițiat problemele de pe teritoriul României pot din nou să primească și trimită mesahe folosind aplicația

La ora 11:20, tot mai multe persoane din România, în special din București, au reclamat probleme la aplicația WhatsApp, potrivit downdetector.com

Potrivit downdetector.com, la ora 11 probleme sunt în special în Olanda, Germania, Marea Britanie, Austria, Elveția, Italia și Spania.

Peste 1 miliard de oameni din mai bine de 80 de ţări folosesc aplicaţia WhatsApp cu ajutorul căreia se poate comunica gratuit folosind doar o conexiune la Internet.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS