Weekend I Love Romania: Tom Jones

S-a demonstrat cu ușurință că printre artiștii străini care pot umple oricând Sala Palatului din București îl regăsim și pe Tom Jones. Galezul e printre preferații româncelor, așa cum a fost pentru un moment și preferatul reginei Elisabeta a 2-a care, în 2006, i-a oferit o înaltă distincție pentru servicii aduse muzicii. Nu știm dacp reginei îi place “Green, green grass of home” sau “Delilah”. Anul trecut, Sir Tom Jones a pus în vânzare bilete pentru un concert al său din anul 2043, atunci când artistul ar avea 103 ani. Deocamdată, are 75 și tot timpul să revină în România.

Tom Jones a împlinit în această vară vârsta de 75 de ani. De-a lungul carierei, artistul născut în Țara Galilor a devenit cunoscut datorită unor hituri precum ”It’s Not Unusual”, “What’s New Pussycat”, “Delilah”, “Green, Green Grass of Home”, “She’s a Lady” și ”Sex Bomb”.

În weekendul special I Love Romania, pe 12 şi 13 septembrie, Europa FM te ajută să retrăieşti emoţiile aduse de concertele susţinute de artiştii internaţionali în România.

FOTO: Featureflash/ Shutterstock