Weekend I Love Romania: Madonna

Mai multe fluierături s-au auzit din public atunci când Madonna a încercat să țină o lectie spectatorilor de la primul său concert în țara noastră despre discriminarea etnică, România fiind în general apreciată pentru drepturile și libertățile acordate minorităților etnice. Greșeală de strategie sau nu… momentul a fost repede dat uitării, regina pop recuperând în ochii publicului cu omagiul adus bunului său prieten, Michael Jackson, cu costumele si coregrafia, cu forma fizică excelentă și cu muzica sa.

Era un obicei la acea vreme în concertele ei, așa cum a făcut și cu Britney Spears și Christina Aguilera, Madonna a sărutat la un moment dat una dintre dansatoarele sale, îmbrăcată în mireasă. 60.000 de oameni au participat în august 2009 la concertul Madonnei în România, un show care poate fi interpretat drept “bun” sau “rău”, dar care sigur e de neuitat.

În weekendul special I Love Romania, pe 12 şi 13 septembrie, Europa FM te ajută să retrăieşti emoţiile aduse de concertele susţinute de artiştii internaţionali în România.