Vunk – Live în Garaj: un show cu artificii și la propriu și la figurat

Zecile de fani veniți la concert au convins trupa să mai cânte pentru încă o jumătate de oră, după ce transmisia live pe radio s-a încheiat. Fanii de pe Facebook au putut urmări showul complet.

Aglomerație mare la concertul Vunk – Live în Garaj de aseară. Fanii au luat pur și simplu cu asalt garajul Europa FM ca să-i asculte și să-i vadă live pe băieții de la Vunk! Formația a lansat, aseară, cele mai noi două piese ale sale: ‘Fiecare’ și ‘Pierderea lor’ – aceasta din urmă va fi și următorul single semnat Vunk.

Membrii Vunk au cântat costumați în veritabili piloți de curse și au venit echipați inclusiv cu căști. N-au lipsit nici efectele pirotehnice! Fanii au fost luați prin surprindere când, la un moment dat, din chitara lui Cornel a izbucnit un foc de artificii uriaș! ‘Băieții de la Vunk au fost într-o formă de zile mari! Am trăit un concert plin de energie, pur și simplu nu puteai să stai acolo fără să dansezi și să cânți‘, a spus George Zafiu, MC-ul concertelor din Garajul Europa FM.

Băieții de la Vunk au primit din partea radioului un tablou realizat de artistul AIDAN. Pictura s-a alăturat Galeriei Live în Garaj, după ce a primit autografele membrilor trupei.

Artistul le-a făcut portretele din perspectiva celebrului film ‘The Good, the Bad and the Ugly’, iar fiecare dintre membrii trupei Vunk a primit o poreclă: Cornel Ilie a fost văzut ca fiind ‘The Lover’, Nicu Serghea (tobe) este ‘The Good’, Bogdan Crucianu (bas) – ‘The Bad’ și Gabriel Maga (chitară) a jucat rolul ‘The Ugly’.

Concertul a durat încă o jumătate de oră după ce emisia live pe radio s-a încheiat. Vunk a continuat să cânte, la insistențele fanilor care au cerut bis.

Concertul a fost transmis și video live pe pagina de Facebook Europa FM.