Confidenţialitate

Vrancea: Factură de 76 de milioane de euro, primită de patronul unei pizzerii. Reacția furnizorului de electricitate | AUDIO

Factură de infarct primită de patronul unei pizzerii din Adjud – Vrancea. Acesta a avut un șoc atunci când a văzut cât are de plată pentru 5 luni – peste 376 de milioane și jumătate de lei. Până la urmă s-a dovedit că suma de plată nu e atât de mare, iar la mijloc a fost doar o eroare de calcul.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Factura, una de regularizare, a fost emisă luna trecută pentru o perioadă de 5 luni, pentru o societate comercială din Bacău, care are punct de lucru la Adjud, în județul Vrancea.

Mai exact, o brutărie și o pizzerie, care funcționează în același spațiu. 1000 de lei era media facturilor la electricitate pentru spațiul respectiv. Tocmai de aceea, patronul a avut un șoc atunci când a primit factura și a văzut că are de dat o sumă astronomică la curent. În euro – 76 de milioane.

În comparație, primăria Adjud a plătit anul trecut pentru sediile sale, pentru stadion, sala de sport și iluminatul public circa 220 de mii de euro.

După ce și-a revenit din șoc, bărbatul a cerut explicații și s-a dovedit că totul nu a fost decât o eroare de calcul.

Greșeala a fost remediată de furnizorul de energie electrică prin emiterea unei noi facturi, de data aceasta în minus.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: O școală din Constanța plătește mai puțin la factura de curent electric datorită panourilor fotovoltaice: De la aproape 7000 de lei pe lună, la doar 6 lei | FOTO