Confidenţialitate

Vlad Voiculescu, criticat pentru comentariile făcute pe pagina de Facebook a primarului Dominic Fritz

Vlad Voiculescu a fost criticat pentru comentariile făcute pe Facebook pe pagina primarului Dominic Fritz. Ministrul a scris ”felicitări” la postarea prin care edilul anunța că directorul unei bănci este noul administrator public al Timișoarei.

”Vlad Voiculescu, Fritz angajeaza specialisti, dv angajati absolventi de teologie fara studii medicale. M-as incadra si eu. Nu ma luati la minister?”, ”Aștept mai mult de la Dvs.și de la Alianță. Mișcați-vă mai cu talent: exemple aveți inclusiv în dl Fritz! Ceea ce văd din decembrie încoace nu mă mulțumește deloc și, din păcate, nici nu îmi dă speranțe că știți să țineți frâiele!”, ”Boss, nu mai sta pe Facebook, trăiască partidul. Stai în spitalele alea șsi vezi cum faci să nu mai murim cu zile” – sunt câteva dintre reacțiile trezite comentariul, pe Facebook, al ministrului Vlad Voiculescu.

Intervenția pe Facebook a fost criticată în condițiile în care ieri a crescut bilanțul victimelor în urma tragediei produse la Institutul ”Matei Balș” din București.

O femeie de 67 de ani, care a fost transferată în alt pavilion din spital, a devenit duminică a șaptea victimă a incendiului de la Institutul ”Matei Balș” din București.

În urmă cu o zi, Ministerul Sănătății anunță că a mai murit un barbat, de 70 ani, dependent de oxigen. Pacientul nu avea însă leziuni cauzate de foc, după cum susține Ministerul Sănătății.

4 victime au fost găsite de pompieri în saloanele care au ars, iar o a cincea într-o baie din secția de la parterul pavilionului 5 al spitalului.

6 pacienți transferați de la Matei Balș vineri se află în secțiile de terapie intensivă ale altor unități medicale din capitală și alte zeci de bolnavi transferați sunt stabili, în alte spitale.