Confidenţialitate

Vlad Pascu, chemat la Judecătoria Mangalia după ce dosarul său a fost desemnat unui nou judecător | AUDIO

Un nou termen de judecată joi, 23 mai, în dosarul lui Vlad Pascu, şoferul drogat care anul trecut a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai. Procesul va fi judecat de un alt magistrat după ce Ancuța Ioana Popoviciu a fost transferată. Familiile victimelor vor afla azi ce se întâmplă mai departe: noul judecător va decide dacă reia sau nu cazul de la zero.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Dosarul a fost desemnat aleatoriu unui nou judecător de caz după ce judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu, cea care avea în soluţionare dosarul lui Vlad Pascu, a fost transferată la Judecătoria Constanţa, printr-o decizie luată de Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.

Potrivit NEWS.ro, dosarul a fost preluat de Carmen Claudia Berevoescu. Aceasta este şi preşedintele Judecătoriei Mangalia.

Termenul de joi ar fi trebuit să fie ultimul înainte de pronunţarea sentinței, dar după ce a fost schimbată judecătoarea, rămâne de văzut dacă procesul va continua sau va fi reluat de la zero.

De asemenea, la acest termen, este aşteptat şi Vlad Pascu. Ar fi pentru prima oară în cadrul acestui proces când tânărul s-ar afla în sala de judecată; până acum intervenţiile sale au avut loc prin videoconferinţă.

Vlad Pascu a fost trimis în judecată, în luna octombrie anul trecut, pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Peste 20 de localități din România au acces la Sistemul Informatic Integrat pentru Emiterea Actelor de Stare Civilă de miercuri | AUDIO