Confidenţialitate

Viorica Ștefan, reporter Europa FM, premiată la „Superscrieri” pentru reportajul „Adolescenții și depresia” | GALERIE FOTO

Reporterul Viorica Ștefan a câștigat locul III la categoria „Audio – podcast”, la premiile „Superscrieri” acordate, miercuri seară, de Fundația Friends For Friends. Colega noastră a avut două nominalizări în cadrul acestei categorii: „Adolescenții și Depresia” și „Vaccinarea anti-HPV, armă contra cancerului de col uterin”.

A fost răsplătită pentru reportajul „Adolescenții și depresia”, difuzat în emisiunea Lumea Europa FM.

Celelalte două materiale premiate la categoria „Audio – podcast” au fost „Cea mai lungă noapte din ultimii 70 de ani”, autor Anca Simina (Recorder), locul II și „Obiceiul pământului”, autor Ana-Maria Ciobanu (Decât o Revistă), locul I.

Tema ediției din acest an a competiței „Superscrieri” a fost Noua/Noile Generații. În total, au fost 46 de produse jurnalistice nominalizate, dintre care 5 la secțiunea audio-podcast.

Puteți asculta reportajul colegei noastre Viorica Ștefan – „Adolescenții și Depresia” aici: Lumea Europa FM: Adolescenții și depresia | REPORTAJ

Sursa foto: Viorica Ștefan