Viorica Dăncilă, huiduită la Timișoara | VIDEO

Candidată a PSD la prezidențiale, Viorica Dăncilă a fost întâmpinată cu huiduieli, vineri, la Timișoara, unde a ajuns într-o vizită electorală.

La intrarea în sediul Consiliului Județean Timiș, un grup de 15 protestatari a strigat, între altele, „Jos labele de pe banii pentru spitalul de copii bolnavi de cancer!”. Manifestanții au mai scandat „Mincinoasa, mincinoasa!”, „Analfabeta!” și „Timișoara, Timișoara!”.

„Este păcat că s-a ajuns la un asemenea nivel. Este păcat că asemenea oameni pun o etichetă pentru anumite orașe sau chiar pentru țara noastră. Nimeni din această țară nu va accepta un asemenea mod de comporatament, nu va accepta că ceea ce nu pot rezolva cu argumente vor rezolva cu jigniri”, a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebată unde va lucra dacă va pierde alegerile, social-democrata a răspuns că nu a avut timp să se gândească la un loc de muncă.

„Sunt convinsă că voi găsi un loc de muncă pentru că eu cred că am destulă experiență. Sunt destule locuri unde pot să dovedesc că pot face performanță”, a spus Viorica Dăncilă.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS