Confidenţialitate

Victor Ponta, Pro România: “Politicieni imorali şi necinstiţi, profund detestaţi de popor au confiscat o temă care trebuia să aparţină exclusiv societăţii civile şi cultelor religioase”

Victor Ponta a reacționat la scurt timp, printr-o postare pe Facebook, după ce BEC a anunțat prezența la vot la ora 21, la finalul referendumului pentru redefinirea familiei în Constituție.

”Politicieni imorali si necinstiti, profund detestati de popor (cum sunt Dragnea, Basescu sau Ludovic Orban) au confiscat o tema care trebuia sa apartina exclusiv societatii civile si cultelor religioase – sperand sa isi aroge niste voturi care nu le apartin! Iar rezultatul este, iata, negativ!

Sunt convins ca majoritatea covarsitoare a romanilor isi iubesc familia si cred in valorile acesteia – nu vor insa sa isi dea votul pentru avantajul politic al unor ipocriti si manipulatori cinici – nu vor sa primeasca lectii despre familie de la Dragnea si Basescu !

PSD, PNL si PMP vor deconta politic ticalosia si prostia acestor lideri egoisti , total depasiti de modul in care gandesc romanii .

PS – va aduceti aminte de alegerile de la Federatia Romana de Fotbal cand candidau Lupescu si Burleanu / in ultima saptamana, fiind convins ca Lupescu va castiga , Liviu Dragnea s-a trezit sa spuna cum il sustine el incercand sa isi aroge voturile pe care urma sa le primeasca acesta / rezultatul este ca a castigat Burleanu spre surpriza tuturor”, a scris Victor Ponta, duminică seara, pe pagina lui de Facebook