Confidenţialitate

Viaţa şi cariera fondatorului Playboy, subiect de film

Actorul şi cântăreţul american Jared Leto va interpreta rolul principal într-un film biografic dedicat lui Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy, potrivit Hollywood Reporter.

Noul proiect cinematografic va fi regizat de Brett Ratner.

Hugh Hefner, care a murit pe 27 septembrie la vârsta de 91 de ani, îşi dăduse consimţământul care povestea sa să fie ecranizată.

Revista Playboy a fost lansată, în anul 1953, sub forma unei publicaţii lunare. Numărul inaugural a inclus în paginile sale un pictorial îndrăzneţ cu actriţa Marilyn Monroe. Playboy a avut un succes uriaş, ajungând la un tiraj maxim de 7 milioane de exemplare, în noiembrie 1972.

În ultimii ani, popularitate publicaţiei a scăzut, fiind nevoită să revină la conţinutul care a făcut-o populară printre adulţi în întreaga lume.

Laureat Oscar pentru rolul secundar ‘Dallas Buyers Club’ (2014), Jared Leto a câştigat premiul l-a interpretat pe Joker în lungmetrajul ‘Suicide Squad’ (2016). În această toamnă, actorul apare pe marile ecrane alături de Ryan Gosling şi Harrison Ford în ‘Blade Runner 2049’, ce va fi lansat vineri în cinematografe.

Jared Leto este vocalist al trupei Thirty Seconds to Mars.

A murit afaceristul american Hugh Hefner, fondator al revistei Playboy

Playboy revine la fotografiile nud