Confidenţialitate

Vedetele reacționează după explozia soldată cu numeroși morți, la finalul concertului Arianei Grande

Numeroase vedete au reacționat după explozia produsă la finalul concertului Arianei Grande, la Manchester, explozie soldată cu 22 morți și 50 de răniți.

“Sunt devastată de ceea ce s-a întâmplat la Manchester la concertul Arianei Grande”, a scris pe Twitter Christina Aguilera.

“Gîndurile, rugăciunile și întreaga mea inimă sunt cu Manchester în această seară”, a scris Jennifer Lopez.

La rândul său, Selena Gomez a scris pe Twitter că își îndreaptă ”toate gândurile și rugăciunile către cei afectați de ceea ce s-a întâmplat la Manchester”.

“Mă doare inima pentru sora mea Ariana și pentru fiecare familie afectată de acest eveniment tragic din Regatul Unit. Vieți inocente pierdute”, scrie Nicki Minaj.

“Această știre este atât de tristă și de înfricoșătoare”, a spus Ellen DeGeneres.

“Gânduri, rugăciuni și lacrimi pentru cei afectați de tragedia de la Manchester”,  a transmis Taylor Swift.

Ariana Grande se declară devastată după atacul ce a vizat concertul său din Manchester

Katty Perry a scris şi e ape aceeaşi reţea de socializare: ”Mă rog pentru toată lumea de la concertul Ariana Grande”.

Cher a transmis : ”Rugăciunile mele sunt pentru toţi cei din Manchester. Am trăit momente special acolo, în tinereţe şi mai târziu”.

Demi Lovato a scris şi ea pe Twitter după incidentul de la Manchester Arena: ”Plâng imaginându-mi toţi acei inocenţi care au mers la un concert şi-au pierdut viaţa. Mă rog pentru  fiecare şi pentru toţi”.

Justin Timberlake a scris şi el că gândurile şi rugăciunile se îndreaptă către cei afectaţi de oribilul incident din Manchester. “Trebuie să fim mai buni, Trebuie să ne iubim unii pe ceilalţi”.