Confidenţialitate

Vaslui: Două fete violate de tatăl lor

Polițiștii și reprezentanții Direcției pentru Protecţia Copilului Vaslui fac cercetări în cazul a două surori care ar fi fost violate de tatăl lor. Fetele în vârstă de 14 respectiv 19 ani, se aflau în grija bărbatului după ce mama lor a plecat de acasă

 

Bărbatul în vârstă de 52 de ani, din localitatea vasluiană Obârşeni, este cercetat în stare de libertate de către poliţişti pentru viol. El este acuzat că ar fi abuzat sexual cele două fiice, una dintre ele având retard mintal grav. Potrivit anchetatorilor, prima care ar fi fost agresată a fost tânăra de 19 ani, după ce mama celor două surori a plecat de acasă în toamna acestui an, având o relaţie cu un alt bărbat. Reprezentanţii Primăriei au sesizat poliţia în acest caz, iar fata a fost preluată de asistenții sociali și internată într-un centru pentru victimele violenţei.

Ulterior şi fata de 14  ani, a fost internată în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a Copilului Abuzat, Neglijat şi Exploatat Bârlad, după ce tatăl său ar fi încercat să o abuzeze sexual. Polițiștii au dispus efectuarea unor expertize medicale pentru a se stabili dacă infracţiunea de viol se confirmă.