Confidenţialitate

Vanotek şi Eneli vor urca pe scena Europa FM Live pe Plajă 2018 – VIDEO

Miercuri dimineaţa, în Deşteptarea, Vanotek şi Eneli au luat cu asalt Garajul Europa FM, unde au cântat live hitul care le-a adus celebritatea, “Tell Me Who”, dar şi cel mai nou single, “Back to Me”.

Între cele două piese, George Zafiu i-a invitat pe artişti să urce pe scena celui mai mare eveniment muzical de la malul mării, Europa FM Live pe Plajă 2018, ce va avea loc pe plaja dintre Venus şi Saturn, pe 26, 27, 28 iulie 2018.

“Piesa Back to Me am scris-o împreună cu Vanotek. Este o piesă de dragoste. Noi mergem în concerte, în special în Rusia, unde piesa prinde foarte bine. Este locul 10 pe Shazam şi sperăm să urce cât mai sus”, a declarat Eneli.

Vanotek, pe numele său Ion Chirinciuc, este un tânăr producător și DJ român, cunoscut publicului din România datorită pieselor care au cucerit radiourile, dar și colaborărilor și artiștilor alături de care a lucrat până acum.

Originar din Republica Moldova, Vanotek a studiat la Liceul de artă Octav Băncilă din Iași, apoi s-a mutat în București și a început să compună pentru diverși artiști precum Dan Bălan, Antonia, Corina, Anda Adam sau Sasha Lopez.