Confidenţialitate

Vanotek feat. Eneli lansează single-ul “Back to Me” – VIDEO

Vanotek revine cu single-ul “Back to Me”, în colaborare cu Eneli. Piesa este compusă de cei doi artiști și produsă de Vanotek.

Piesa “Back to Me” este inclusă pe primul album al lui Vanotek, lansat la finalul lui 2017 care include cele mai cunoscute piese precum “Tell Me Who” feat. Eneli, “În dormitor” și “My Mind” feat. Minelli, “Take the Highway”, “I’m Coming Home” feat. Georgian și The Code, “My Heart is Gone” feat. Yanka.

Piesa “I’m Coming Home” feat. Georgian şi The Code s-a clasat pe locul al doilea la Selecția Națională Eurovision, fiind susținuți de cei mai reprezentativi artiști din România.

Vanotek, pe numele său Ion Chirinciuc, este un tânăr producător și DJ român, cunoscut publicului din România datorită pieselor care au cucerit radiourile, dar și colaborărilor și artiștilor alături de care a lucrat până acum.

Originar din Republica Moldova, Vanotek a studiat la Liceul de artă Octav Băncilă din Iași, apoi s-a mutat în București și a început să compună pentru diverși artiști precum Dan Bălan, Antonia, Corina, Anda Adam sau Sasha Lopez.