Confidenţialitate

Vama: ”Ne dorim ca românii să se întoarcă în țară” – VIDEO

Cel mai aşteptat eveniment cu muzică românească de la malul Mării Negre, Europa FM Live pe Plajă 2018, a început joi, 26 iulie, şi s-a încheiat sâmbătă, 28 iulie, aducând laolaltă peste o sută de mii de oameni şi 23 dintre cei mai în vogă artişti români ai momentului.

În ultima zi Europa FM Live pe Plajă au concertat: Gașca Zurli, Vanotek & Eneli, Irina Rimes, Bere Gratis, The Motans, Holograf, Voltaj, Vama și Carla’s Dreams.

În interviul cu Toader Păun din backstage-ul Europa FM Live pe Plajă, membrii formației Vama și-au exprimat dorința ca toți românii din diaspora să se întoarcă acasă. ”Nu e ușor, știm că de multe ori a fost disperare și ne-am dori să putem să contribuim cu o unghie la o țară în care vă puteți întoarce”, le transmite Tudor Chirilă celor din străinătate.

Vama speră să lanseze cât mai curând reinterpretarea unui cântec de Jean Moscopol în onoarea protestului de pe 10 august. ”Vrem să-i dăm drumul înainte de adunarea de pe 10 august, când diaspora vine în România să-şi spună păsurile, ofurile şi nefericirile. Vrem să facem cadou cântecul acestui moment”, declară Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă a îmbărcat, în timpul concertului Europa FM Live pe Plajă 2018, tricoul „#fărăpenali” și a făcut un apel public la oameni să semneze pentru inițiativa de modificare a Constituției prin care un condamnat penal să nu mai poată ocupa o funcție publică: „Semnați, fraților! Nu e vorba decât despre o semnătură”.