Confidenţialitate

Valeriu Gheorghiță, la ”Maratonul de Vaccinare” de la Craiova | AUDIO

La Craiova, unde are loc un maraton al vaccinării, orașul are 30% din populație vaccinată, anunță primarul Lia Olguța Vasilescu. Maratonul de Vaccinare se desfășoară de azi pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

”Un calcul simplu, dând la o parte copiii sub 16 ani și populația care nu mai este rezidentă în Craiova, are domiciliul dar este plecată în străinătate, am ajuns la concluzia că suntem peste 30%, ceea ce, din punctul nostru de vedere este o rată foarte bună. Eu sunt convinsă că acest centru de vaccinare non-stop va fi un succes”, a declarat primarul Craiovei.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

La Maratonul de la Craiova a fost astăzi și coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță. Evenimentul ține timp de 8 zile: se poate vaccina nonstop oricine se prezintă doar cu o carte de identitate.

”Cel mai important mesaj e să avem încredere în medici, vorbim de vaccinare, vorbim de un act medical, nu vorbim de a promova, dacă vreți, alimente, nu promovăm biscuiți, nu promovăm pufuleți. Vorbim de vaccinare, la modul cel mai asumat, la modul cel mai sigur și responsabil. Tocmai de aceea, încrederea în autoritate, încrederea în sistemul medical este fundmentală când vrem să luăm decizii corecte. Toți colegii mei, care cunosc foarte bine ce înseamnă sănătate publică, ce înseamnă beneficii ale vaccinării, ce înseamnă șansa vaccinării promovează și recomandă vaccinarea împotriva Covid-19”, a declarat medicul militar Valeriu Gheorghiță.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: RoVaccinare, Facebook