Confidenţialitate

Vâlcea, DN7: Accident cu 5 victime, printre care 2 minori și o femeie însărcinată | AUDIO

Un șofer a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un cap de pod. Printre cele cinci persoane rănite se află doi minori și o femei însărcinată. Un elicopter SMURD a intervenit pentru salvarea uneia dintre victime aflate în stare gravă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

|

Pe Drumul Național 7, pe raza localității Milcoiu – județul Vâlcea, un cetățean bulgar a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat cu viteză într-un cap de pod de pe marginea carosabilului.

Impactul a fost atât de violent încât motorul a fost aruncat câțiva metri depărtare de autoturism. Toate cele cinci persoane aflate în mașină – o familie întreagă, doi minori și trei adulți, printre care și o femeie însărcinată – au fost rănite.

Pentru salvarea femeii însărcinate a fost solicitat un elicopter SMURD, care a aterizat pe carosabil. Victima de 38 de ani a fost transportată la un spital din București. Ceilalți răniți au ajuns la Spitalul din Râmnicu Vâlcea.

Până la finalizarea cercetărilor, traficul rutier a fost blocat pe Drumul Național 7. Cetățeanul bulgar de 36 de ani este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: ISU Vâlcea

Sursa foto: ISU Vâlcea

Sursa colaj foto: ISU Vâlcea

Citește și: Sportivul de anduranță Alex Dumbravă a fost salvat din Marea Neagră, după ce a încercat să doboare un record mondial, dar nu a mai reușit din cauza epuizării | AUDIO