Confidenţialitate

Vacanțe compromise pentru mai mulți români: Un touroperator care vinde vacanțe în Grecia își suspendă activitatea

Mouzenidis Travel Grecia, un important touroperator care vinde bilete pentru sejururi în Grecia, a anunțat că de vineri, 18 iunie, și până în 26 iunie, suspendă prestarea serviciilor turistice rezervate.

Compania își anunță clienții care aveau cumpărate sejururi în acestă perioadă că își pot reprograma vacanțele în septembrie sau chiar în 2022.

”Din cauza măsurilor restrictive de acordare a licențelor în ceea ce privește piețele est-europene de peste un an, compania Mouzenidis Travel Grecia anunță că temporar, pentru perioada 18 iunie 2021 și până la 26 iunie 2021, nu își va furniza serviciile pentru pachetele și programele turistice rezervate destinației Grecia. Compania va reveni cu noi anunțuri despre reorganizarea programului său operațional pentru sezonul de vară curent.

Întotdeauna în deplină loialitate față de clienții noștri, oferim transferul rezervărilor sale menționate în perioada de mai sus pentru perioada de după 1 septembrie sau pentru sezonul de vară următor 2022 cu același preț și servicii aditionale”, este anunțul postat pe site-ul companiei.

Pagina de Facebook în limba română a Mouzenadis nu mai este activă.

Vineri, urma să plece în Grecia un charter cu turiști români care au plătit sejururi prin companie, dar biroul din Cluj i-a anunțat despre suspendarea operațiunilor.

Mai mulți români se plâng pe forumuri că au vacanțe plătite prin acest touroperator.

“Sunt extrem de dezamagită, aveam un sejur cumpărat în insula Creta de acum 2 ani, de la un mare touroperator Mouzenidis Travel. Acum câteva ore ne-au anunțat de la agenție că au anulat serviciile turistice în perioada 18-26 Iunie, după ce ne-au emis voucherele și biletele de avion. Avem asigurare storno dar Agentia a spus ca nu ne poate oferi nimic in schimb pana nu își recuperează banii de la touroperator. A mai trecut cineva printr-o situație similară? Aveți vreo soluție?”, scrie o turistă pe pagina de Facebook Forum Grecia.