Confidenţialitate

Urmează-ți Visul | David, cântărețul considerat “un diamant neșlefuit”, a primit cadourile care-l vor ajuta să-şi ducă visul mai departe

David, cântărețul considerat “un diamant neșlefuit” din campania “Urmează-ţi Visul”, a intrat, în sfârşit, în posesia cadourilor oferite de partenerii noştri OMV Petrom.

Cum restricţiile din stările de urgenţă şi de alertă ne-au ţinut pe loc, abia acum David a putut ajunge, împreună cu mama lui, la radio.

Pentru că David este pasionat de vlogging, a primit din partea partenerilor noștri OMV Petrom un laptop și o cameră video.

Peste câteva lui, cei doi se vor muta de la Huşi la Iași pentru ca David să poată merge la o școală de muzică.

Tocmai de aceea, partenerii noștri OMV Petrom le-au oferit chiria pentru un an de zile și lecții private de canto pentru David, în fiecare săptămână, timp de doi ani de zile.

Acest ajutor le este de mare folos celor doi, cu atât mai mult acum, când toate evenimentele la care cânta mama lui David pentru a-şi câştiga existenţa au fost interzise.

David deja a susţinut examenul de admitere la Colegiul Naţional de Artă „Octav Băncilă” din Iaşi, iar acum este în aşteptarea rezultatelor.

Cei doi pregătesc, în această perioadă, mutarea lor la Iaşi pentru ca băiatul să-şi poată duce visul mai departe.

David are 10 ani şi vrea să devină cântăreț. S-a născut cu o voce foarte bună și un auz cum au numai marii muzicieni. Băiatul nu a luat nicio oră de canto. Nu pentru că nu și-ar fi dorit sau pentru că mama lui, cântăreață la evenimente de tot felul, nu ar fi conștientă că fiul ei are nevoie de lecții de muzică. Doar că nimic nu e simplu sau ieftin când ești crescut de un singur părinte și locuiești într-un oraș sărac, așa cum este Huși.

„Urmează-ţi Visul”, o campanie realizată cu sprijinul OMV Petrom