Confidenţialitate

Urmează-ți Visul | David va pleca la Iași și va lua lecții private de canto timp de doi ani de zile – VIDEO

David are 10 ani, vrea să devină cântăreț, și s-a născut un o voce bună și cu un auz deosebit.

Băiatul este crescut doar de mama lui, iar împreună locuiesc în Huși.

David nu a luat nicio oră de canto. Nu pentru că nu și-ar fi dorit sau pentru că mama lui, cântăreață la evenimente de tot felul, nu ar fi conștientă că fiul ei are nevoie de lecții de muzică.

Doar că nimic nu e simplu sau ieftin când ești crescut de un singur părinte și locuiești într-un oraș sărac, așa cum este Huși.

Pe de altă parte, nu le este ușor să se mute la Iași, unde David ar urma să dea la un liceu de muzică. Cu atât mai mult, să ia lecții private de canto.

Nici Katy nu are studii muzicale, dar spre deosebire proprii părinți, e decisă să facă orice pentru ca fiul ei să își urmeze visul.

Ar fi păcat ca încă un copil talentat să-și piardă drumul în viață, din simplul și tristul motiv că s-a născut în locul și la momentul nepotrivit.

Deși punctul culminant al fiecărei serii din campania Urmează-ți Visul se petrece în studioul Europa FM, cu transmisiuni pe Facebook cu eroii noștri, de data aceasta ei nu au fost prezenți alături de noi.

Este mai prudent ca ei să nu călătorească de la Huși la București în vremuri de pandemie coronavirus.

Mai sigur pentru cei doi este să rămână acasă, iar noi i-am sunat și au intrat în direct, prin telefon, pentru a le da veștile bune.

Prima surpriză a venit din partea Andrei, artista preferată a lui David. Andra a intrat în legătură directă cu David și cu mama lui, și i-a felicitat pentru eforturile lor de a-și urma visurile.

“Nu ai studii, dar ai cel mai important lucru, ai talent. Ești înzestrat cu o voce extraordianară. Mi s-a făcut pielea de găină aici, la telefon, cât am ascultat. Ești un fenomen și, mai mult, ești și conștient de ce trebuie să faci”, i-a spus Andra lui David.

Pentru că David este pasionat de vlogging, a primit din partea partenerilor noștri OMV Petrom, un laptop și o cameră video.

Atunci când vor ajunge la București, Opera Națională București, prin Raluca Bădoiu, le oferă un tur ghidat în culisele Operei, dar și alte surprize, pe care le vor afla când vor ajunge în studioul Europa FM.

De asemenea, vor mai avea parte de o surpriză din partea noastră, în Garajul Europa FM.

În această toamnă, cei doi se vor muta la Iași pentru ca David să poată merge la o școală de muzică.

Tocmai de aceea, partenerii noștri OMV Petrom le oferă chiria pentru un an de zile și lecții private de canto pentru David, în fiecare săptămână, timp de doi ani de zile.

David și mama lui vor fi prezenți în studioul Europa FM, imediat ce răspândirea coronavirusului va înceta.

„Urmează-ţi Visul”, o campanie realizată cu sprijinul OMV Petrom