Urmăreşte video concertul VUNK din Garajul Europa FM

Fanii Radio Europa FM de pe Facebook pot urmări şi ultimele pregătiri pentru concertul VUNK din Garajul Europa FM.

Miercuri, 10 octombrie, de la ora 19:30, fanii Vunk vor avea ocazia să asculte, în premieră, două piese de pe viitorul album ‘Nu scapă nimeni‘.

‘La concertul din Garaj o sa cântăm două piese noi de pe albumul ce va apăraea în noiembrie. Piesele sunt Pierderea lor şi Fiecare. Prima este una dintre cele mai frumoase declaraţii de dragoste pe care le-am cântat noi, vreodată. Iar a doua este un cântec care ar trebui să îţi dea puterea necesară să mergi mai departe prin orice ai trece, să îţi acorzi a doua şansă, mereu. Concertul nostru de pe 10 oct din Garaj este ultima noastră apariţie în Bucureşti până la marea lansare a albumului de pe 14 noiembrie de la Sala Polivalentă‘, a declarat Cornel Ilie.

Concertul poate fi ascultat la Europa FM şi urmărit video în direct pe 1Music Channel şi pe pagina de Facebook Radio Europa FM.

Pe lângă transmisiunea de pe radio şi cea de la TV, fanii de pe Facebook vor avea acces şi la bisuri şi showul extra rezervat câştigătorilor invitaţiilor, aflaţi în Garajul Europa FM.

Click aici pentru a urmări video concertul Europa FM LIVE ÎN GARAJ CU VUNK