Confidenţialitate

Una dintre cele mai aclamate soprane ale momentului, în premieră, la Festivalul Enescu

Aclamată pentru rolurile sale de la Metropolitan Opera New York, Wiener Staatsoper, Teatro alla Scala  şi Royal Opera House Covent Garden, sub bagheta unor dirijori de renume ca Daniel Barenboim, Antonio Pappano, Sir Simon Rattle, Daniel Harding sau Andris Nelsons, soprana Kristine Opolais va urca în premieră, pe 22 septembrie, de la ora 16 şi 30 de minute, pe scena Ateneului Român, în cadrul Festivalului Enescu 2017.

Recitalul acesteia îl va încolui pe cel al baritonului Dmitri Hvorostovsky, care și-a anulat prezenţa din motive de sănătate.

 Kristine Opolais este una dintre cele mai aclamate soprane de pe scena internaţională, fiind cunoscută pentru remarcabilele colaborări cu Metropolitan Opera în spectacole difuzate în întreaga lume. Urcă pe scene precum Wiener Staatsoper, Deutsche Staatsoper Berlin, Bayerische Staatsoper, Teatro alla Scala, Opernhaus Zurich şi Royal Opera House Covent Garden și colaborează cu dirijori de renume, de la Daniel Barenboim, Antonio Pappano, Sir Simon Rattle, Sir Mark Elder, Daniel Harding, la Andris Nelsons, Fabio Luisi, Kirill Petrenko şi Semyon Bychkov.

 

Biletele achiziționate de public pentru data de 22 septembrie, când era inițial programat recitalul baritonului Dmitri Hvorostovsky, rămân valabile.

Pentru cei care doresc recuperarea contravalorii biletului, cumpărătorul se va adresa fie magazinelor sau centrelor Eventim de unde a fost efectuată aciziţia, fie trimițând un email la adresa contact@eventim.ro în cazul în care tichetul a fost luat online.