Un MULȚUMESC emoționant pentru un prieten: ”Datorită sufletului său mare, am ajuns în locuri greu accesibile pentru un scaun cu rotile”

Camelia Lupu, din Pantelimon, județul Ilfov, i-a mulțumit prietenului său cu ajutorul Europa FM, pentru sufletul său mare și pentru răbdarea și înțelegerea de care a dat dovadă ajutând-o să călătorească în locuri greu accesibile pentru cineva în scaun cu rotile. Tinel-Lucian va primi un bax de ciocolată Atenție! personalizată cu mesajul de mulțumire:

”Îți mulțumesc pentru răbdarea și atenția acordate.”

Camelia Lupu ne-a scris și pentru ce anume îi mulțumește prietenului său:

”Eu sunt într-un scaun cu rotile, sufăr de amiotrofie neuro-spinală și vreau să-i mulțumesc lui Tinel, îmi face plăcere să-l numesc Prieten. Datorită răbdării, înțelegerii și sufletului său MARE eu am avut șansa, până acum, sa ajung în locuri minunate, dar (ceea ce contează cel mai mult) foarte greu accesibile pentru un scaun cu rotile. În vocabularul lui nu există “Nu pot”, “Nu vreau”, deși știa de fiecare dată ce-l aștepta și ce efort va depune. Ultima călătorie, ce a inclus, printre altele, și vizita la Mormântul Părintelui Arsenie Boca (încercați pe pielea voastră) m-a determinat să scriu aceste rânduri pentru a-i mulțumi.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Spune MULȚUMESC în fiecare zi oamenilor care-ți sunt alături! Europa Express te ajută să le spui MULȚUMESC oamenilor speciali și cu un bax de ciocolată ATENȚIE! personalizată de Europa FM cu mesajul tău de mulțumire!

În fiecare zi, de luni până vineri, alegem în Europa Express o persoană căreia te ajutăm să îi spui mulțumesc cu o ciocolată bună! Iar ţie îţi oferim un dar surpriză din partea Europa FM!