Confidenţialitate

Spune MULȚUMESC cu un bax de ciocolată Atenție!

[vc_wp_text]Spune MULȚUMESC în fiecare zi oamenilor care-ți sunt alături! Europa Express te ajută să le spui MULȚUMESC oamenilor speciali și cu un bax de ciocolată ATENȚIE! personalizată de Europa FM cu mesajul tău de mulțumire!

În fiecare zi, de luni până vineri, alegem în Europa Express o persoană căreia te ajutăm să îi spui mulțumesc cu o ciocolată bună! Iar ţie îţi oferim un dar surpriză din partea Europa FM!

 

ÎNSCRIERILE S-AU TERMINAT. VĂ MULŢUMIM!

Regulamentul concursului

*Un bax este echivalentul a 10 ciocolate cu lapte personalizate cu mesajul ales de câștigător și trimise în numele acestuia persoanei căreia îi transmite mesajul de mulțumire.[/vc_wp_text]

Ciocolata Atenție! este singura din România care îți permite să oferi ceva în plus, nu doar ceva dulce și bun!

 

Ciocolata-cadou Atenție! este un produs 100% românesc și este disponibilă în peste 30 de variante de ambalaje cu mesaje diverse: mesaje de dragoste pentru cei dragi, mesaje amuzante, pentru membrii familiei sau mesaje cu diferite tematici (sărbători, zile de naștere, zile onomastice).

[vc_message message_box_style=”standard” style=”rounded” message_box_color=”sky” icon_type=”fontawesome” icon_fontawesome=”fa fa-facebook” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-tick”]Descoperă pagina de facebook Atenție!

[/vc_message]

[vc_images_carousel images=”49021,49022,49023,49024,49025″ onclick=”link_no” custom_links_target=”_self” mode=”horizontal” speed=”1000″ slides_per_view=”1″ autoplay=”yes” hide_pagination_control=”yes” hide_prev_next_buttons=”” partial_view=”” wrap=”yes” img_size=”170×350″]