Un adăpost de animale foloseşte Pokémon Go pentru a plimba câinii

Un adăpost de animale din oraşul Muncie, Indiana, a postat pe Facebook un anunţ în care le cere jucătorilor de Pokémon GO să treacă pe la adăpost şi să plimbe unul dintre câini, în timp ce vânează pokémoni.

Directorul adăpostului, Phil Peckinpaugh, a spus că ideea i-a venit în timp ce plimba câinele împreună cu fiica sa şi se jucau Pokémon GO.

Phil, împreună cu Sam Wiser, un angajat al Primăriei, au realizat un anunţ în care locuitorii oraşului sunt îndemnaţi să vină la adăpost.

Anunţul a fost distribuit pe Facebook de aproape 28 de mii de ori.

„Vino la recepţie şi spune că eşti aici pentru „Pokémon dogs”, se arată în anunţ.

La doar o oră după ce anunţul a fost făcut, adulţii şi copiii s-au adunat în faţa adăpostului pentru a  plimba câinii.

„Nu mă aşteptam să vină atâta lume, credeam că vor veni cinci, şase persoane. Am avut peste 70 de oameni”, a declarat Phil.

pokemon-go-caini (8)

Pokémon GO este cel mai nou trend în materie de jocuri pe mobil şi a fost lansat de compania Nintendo împreună cu Niantic, pe data de 6 iulie pe iOs şi Android.

pokemon-go-caini (4)

Jocul a declanşat o adevărată nebunie în rândul tinerilor din întreaga lume, numărul descărcărilor din SUA, Australia şi Noua Zeelandă depăşind toate aşteptările.

pokemon-go-caini (5)

pokemon-go-caini (7)

Americanii petrec circa 43 de minute pe zi jucându-se pePokemon GO, în condiţiile în care a doua cea mai utilizată aplicaţie este WhatsApp, cu 30 de minute. Instagram este folosit timp de 25 de minute, iar Snapchat, aproape 23 de minute.

pokemon-go-caini (6)

Sursă: Bored Panda