Confidenţialitate

Turul României la Ciclism 2023, amânat. Mesajul transmis de Federația de Ciclism | AUDIO

A fost anulat Turul României la Ciclism în acest an. Programată pentru jumătatea lunii octombrie, competiția a fost amânată pentru anul viitor, anunță Federația Română de Ciclism. Șefii Federației de Ciclism nu explică decizia.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Din motive independente de organizatori, Consiliul de Administrație al Federației Române de Ciclism a decis amânarea ediției din acest an și reluarea competiției în 2024” – Este mesajul transmis de șefii Federației de Ciclism într-un scurt comunicat de presă.

Turul Ciclist al României urma să aibă loc în perioada 18-20 octombrie 2023. Inițial ar fi trebuit să aibă loc la începutul lunii septembrie.

Organizatorii mai spun că „Perioada scurtă rămasă până la noua dată de începere a evenimentului ne pune în imposibilitatea de a continua demersurile de organizare și contractare a furnizorilor necesari în timp util”.

Cursa urma să se deruleze pe un traseu de peste 900 de kilometri, cu startul la Suceava şi care traversa oraşele Piatra Neamţ, Focşani, Tulcea şi Călăraşi, marea finală urmând a avea loc la Bucureşti.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Ministrul Dezvoltării, despre o posibilă dimensiune militară a Aeroportului Brașov: Vom solicita fonduri pentru asta | AUDIO