Turneul Madonna – Rebel Heart se lansează pe DVD și blu-ray

Pe 15 septembrie se lansează ”MADONNA: REBEL HEART TOUR” în format digital, DVD și blu-ray, acesta din urmă incluzând și materiale oferite bonus fanilor.

Madonna va lansa și un album live cu 22 de piese din cadrul ”Rebel Heart Tour”, ce va fi oferit fanilor în format dublu CD și digital, pentru download.

Tracklist-ul pentru albumul live ”MADONNA: REBEL HEART TOUR” aduce laolaltă cele mai importante momente din cariera Reginei Muzicii Pop, incluzând atât piese de pe ”Rebel Heart”, cât și hit-urile binecunoscute ale artistei. O notă importanta pentru fanii fideli ai Madonnei este că pe acest material vor regăsi reinterpretări ale unora dintre cele mai mari hit-uri ale Madonnei.

Turneul Madonna – The Rebel Heart a fost regizat de Jamie King , iar regia artistică a fost semnată de Antunes. Trupa Madonnei a fost compusa pentru acest turneu din Ric’key Pageot (clapa), Brian Frasier-Moore (tobe), Monte Pittman (chitara) și Kiley Dean si Nicki Richards (backing vocal). De coreografie s-a ocupat Megan Lawson, iar costumele au fost realizate de Arianne Phillips.

FOTO: Joshua Brandao