Tudor Chirilă şi Monica Anghel au jucat teatru la Europa FM. Vezi aici LOVAFONE

Hohote de râs, în această dimineaţă, în studioul Europa FM, unde Tudor Chirilă şi Monica Anghel au jucat o scenetă din cartea Exerciţii de echilibru’, pe care artistul o lansează duminică, la Gaudeamus şi care cuprinde textele scrise pe blogul său în ultimii 5 ani.

Tudor Chirilă a interpretat, astăzi, în Deşteptarea, rolul unui abonat la ‘Lovafone’, linie telefonică la care are un abonament pe 10 ani cu dragoste inclusă.

Sună plângând pentru că l-a înşelat soţia şi este purtat de la un operator la altul. Vorbeşte mai întâi cu Mihai Adulter. Apoi cu Costel Decizie, interpretaţi de Monica Anghel, şi primeşte tot felul de sfaturi despre ce ar trebui să facă. Sceneta s-a jucat cu studioul plin! Toţi cei din radio au râs în hohote.

A fost incredibil! Am avut parte de o dimineaţă absolut senzaţională… a fost teatru radiofonic, azi-dimineaţă, în Deşteptarea‘, povesteşte George Zafiu, unul dintre cei trei realizatori ai emisiunii matinale.

‘Exerciţii de echilibru’, cartea pe care Tudor Chirilă o lansează duminică, la Gaudeamus, va fi disponibilă, de luni, în librăriile din toată ţara. Cuprinde în cele aproape 400 de pagini textele cele mai valoroase postate pe blogul lui Tudor, în ultimii 5 ani. ‘Este în mare parte cu proză de ficţiune, autobiografică doar în câteva texte, texte care au părăsit blogul şi au intrat în paginile acestei cărţi‘, mărturiseşte Tudor Chirilă.

Printre textele selectate este şi ‘Scrisoare către liceeni’, unul dintre cele mai citite pe Internet în ultimii ani în România.

De ce a publicat Tudor Chirilă textele de pe blog într-o carte? ‘Să ţii în mână o carte este un sentiment extraordinar, formatul carte va dăinui mult timp. Mi se pare că o frunzăreşti mai uşor, are altă unitate. Blogul e o chestie superficială, s-ar putea ca multă lume să piardă un text cu valoare a răspuns Tudor Chirilă.

Vezi LOVAFONE cu Monica Anghel şi Tudor Chirilă