Tu faci diferenţa | Ioana Ene Dogioiu: Există viață și la vreme de coronavirus de care ne putem bucura dacă nu ne lăsăm luați de val – AUDIO

“Sunt Ioana Ene Dogioiu, jurnalist și mamă a trei copii. Nu sunt relaxată, nici superficială, dar nici nu cred că a venit sfârșitul lumii.

Nu este niciun motiv de panică, sunt însă toate motivele de responsabilitate. Și asta înseamnă lucruri simple. Ele încep cu o igienă strictă și limitarea deplasărilor la cele absolut necesare. Iar dacă reușim să ne păstrăm cumpătul și să judecăm lucurile la justă valoare, în tot răul cel mare poate fi și un mic bine.

În loc de agitația cotidiană care ne înghite, în loc mall-uri și cluburi agolmerate, spre care să ne ducem cu autobuze și metrouri la fel de agolmerate, cum ar fi să redescoperim plăceri uitate: o carte bună, un film acasă, o discuție cu familia, un joc cu copiii?

Există viață și la vreme de coronavirus de care ne putem bucura dacă nu ne lăsăm luați de val.

Fiți prudenți și bucurați-vă de viață”, transmite jurnalistul Europa FM Ioana Ene Dogioiu.

Toate informaţiile despre coronavirus sunt de găsit pe pagina special destinată europafm.ro/coronavirus

Pentru a preveni răspândirea coronavirusului, respectaţi măsurile de precauţie decise de autorităţi! Nu încălcaţi regulile de izolare la domiciliu: e riscant pentru sănătatea dumneavosatră şi a celor din jur, dar vă expuneţi şi riscului de a avea un dosar penal.

Potrivit legii, zădărnicirea prevenirii răspândirii bolilor se sancţionează cu amendă de până la 20.000 de lei

Tu faci diferența! – O campanie de informare Știrile Europa FM

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS